Ga naar inhoud
WT Transport

Koeriersdienst tarieven

Koeriersdiensttarieven in Nederland en Europa

Bent u op zoek naar een transportbedrijf voor kleine zendingen? Of het nu een envelop, een pallet of een pakketje betreft, dan wilt u natuurlijk de beste koeriersdienst die er beschikbaar is, tegen een voordelige prijs. WT Transport B.V., gevestigd in Harderwijk, kan u dit bieden.  

Niet alle transportopdrachten betreffen grote ladingen. Ook bedrijven hebben soms de noodzaak een koeriersdienst in Nederland in te schakelen voor een kleine zending. 

WT Transport B.V. is een gerenommeerd bedrijf met bijna 25 jaar ervaring dat zich o.a. richt op transportdiensten, spoedtransport en koeriersdiensten. Dankzij een groot aantal partners in diverse Europese landen, kunnen scherpe koeriersdienst tarieven en een snelle levering worden gegarandeerd, voor zowel koeriersdiensten in Nederland, in omringende landen zoals koeriersdiensten in Duitsland of zelfs koeriersdiensten internationaal.

  1. Snelle levering
  2. Groot netwerk
  3. Bereik door heel Europa
  4. Snelle auto´s met laadklep

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op!

Voordelen koerierdienst WT Transport

Besluit u om WT Transport B.V.in te schakelen voor uw koeriersdiensten, dan is dit om de volgende redenen heel voordelig en aantrekkelijk:

  1. De koeriersdiensten van WT Transport B.V. zijn organisatorische zeer efficiënt, waardoor een snelle levering tot ons handelsmerk behoort.
  2. Na bijna 25 jaar in de transportbranche, heeft WT Transport B.V. een betrouwbaar en groot netwerk opgebouwd binnen Europa.
  3. Dankzij een breed netwerk van betrouwbare partners in alle delen van Europa, kunnen koeriersdiensten overal leveren. Elke regio wordt gedekt door een koeriersbedrijf waarmee WT Transport B.V. samenwerkt.
  4. Speciaal voor de koeriersdiensten, beschikt WT Transport B.V. over kleine, snelle auto´s, eventueel voorzien van een laadklep.

Goedkope koeriersdienst WT Transport

WT Transport hanteert voor al haar transportdiensten en koeriersdiensten scherpe prijzen. Er kan echter geen vaste prijs worden vastgesteld voor een bepaalde regio of een bepaald product. Dit is namelijk in alle gevallen maatwerk, en afhankelijk van een aantal factoren. Denkt u hierbij aan de omvang van de zending, het gewicht en de bestemming. U kunt via het online contactformulier al uw vragen over onze diensten bij ons neerleggen, en wij beantwoorden uw bericht op werkdagen binnen een uur. Ook telefonisch en via de e-mail kunt u contact met ons opnemen. 

Groupage zendingen van WT transport
Volume transportbedrijf uit Harderwijk
Specialist in volume transport door Europa

Spoed koeriersdienst WT Transport

Besluit u om WT Transport B.V. in te schakelen voor uw spoedverzendingen, dan staan wij altijd voor u klaar met een 24-uurs-koeriersdienst. Ook in dit geval is de prijs van een heel aantal factoren afhankelijk. Niet alleen van de grote en het gewicht van de zending, maar ook van de bestemming, de mate van spoed, de drukte op de markt en de mogelijkheden. WT Transport B.V. kan u binnen een uur spoed koeriersdienst tarieven doorgeven voor uw spoedverzending. Hiervoor vragen wij u een email te sturen naar info@wttransport.nl o.v.v. spoed, of telefonisch contact op te nemen via 0341433065.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer