Ga naar inhoud
WT Transport

Over WT Transport

Al 25 jaar een betrouwbare partner

Als betrouwbare partner voor al uw transporten staan wij al meer dan 25 jaar voor u klaar. Wat uw vraag ook is, u kunt bij ons terecht voor volume-transport en groupage, maar ook voor warehousing-services of koeriersdiensten. U kunt met een gerust hart uw zending aan ons overdragen.

Praat met onze experts

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke logistieke uitdagingen te bespreken!
Familiebedrijf met hart voor transport

Een transport familiebedrijf

WT Transport B.V. is een klein (steeds groter wordend) familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in het volume-transport. Begonnen in 1999 vanuit het ouderlijk huis en in 2003 verhuist naar het huidige pand aan de Fahrenheitstraat in Harderwijk. Inmiddels zijn Groupage, Koeriersdiensten en Op-overslag ook aan het dienstenaanbod toegevoegd.
Uitgebreid wagenpark voor volume transport

Afspraken nakomen en continue verbeteringen

Bij WT Transport zijn klanten echt koning. Dit is niet waar wij in geloven, maar wat we ook echt waarmaken. Wij laten nooit één vracht staan en komen afspraken echt na. Niet voor niets ook dat veel van onze klanten al 25 jaar met ons samenwerken. Wij doen wat we beloven en blijven continu investeren in het verbeteren van onze transportdiensten.
Vrachtwagens WT transport Harderwijk

Flexibiliteit en gemakkelijk contact

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf, werkt u met vaste contactpersonen en directe lijnen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Iedere medewerker bij onze klantenservice neemt echt de tijd om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Hier krijgen wij waardering voor terug. Klanten herkennen ons in onze flexibiliteit en het gemakkelijk contact leggen.

Betrouwbare en efficiënte partner die met u meedenkt

Bij WT Transport geloven we in het creëren van een helder verhaal voor uw logistieke behoeften. Ons toegewijde team van experts staat voor u klaar. Onze klantgerichte aanpak garandeert een naadloze en betrouwbare service:

  1. Luisteren - Wij nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en de uitdagingen van uw bedrijf te begrijpen.
  2. Plannen - We ontwikkelen een op maat gemaakte offerte dat past bij uw unieke eisen en doelen.
  3. Uitvoeren - Onze ervaren chauffeurs en geavanceerde vloot zorgen voor een veilige en efficiënte levering van uw goederen.
  4. Evalueren - We houden voortdurend de kwaliteit en prestaties van onze diensten in de gaten om een optimale klanttevredenheid te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke logistieke uitdagingen te bespreken!

WT transport gespot

Heb jij onderweg ook één van onze mooie auto's gespot? Klik op de link hieronder en stuur ons je foto. Dan plaatsen wij de foto in deze rubriek op onze website en wellicht op onze social media.

Alwin
Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin