Ga naar inhoud
WT Transport

Spoedtransport

Spoedtransport door WT Transport

Heeft u als bedrijf een kleine zending zoals een envelop, een pallet of een doos, die zo snel mogelijk naar een andere bestemming moet worden gebracht? Dan kunt u gebruikmaken van de spoedkoeriersdienst van WT Transport B.V. Wij beschikken namelijk over meer dan voldoende eigen middelen om de vrijwel alle spoedtransporten en spoed koeriersdiensten te verzorgen. Gaat uw spoedverzending naar een buitenlandse bestemming? Ook dan kan WT Transport B.V. zorgen voor een snelle levering, mede dankzij het grote aantal betrouwbare partners waarmee binnen Europa wordt samengewerkt.

  1. Snelle levering
  2. Groot netwerk
  3. Bereik door heel Europa
  4. Kleine snelle auto’s met laadklep

Uw lading met spoed verzenden?? Neem contact op!

Voordelen spoedtransport WT Transport

Kiest u voor spoed transport van WT Transport B.V., dan kiest u voor de volgende voordelen:

  1. WT Transport B.V. zorgt altijd voor een zo snel mogelijk levering van al uw spoedtransport.
  2. WT Transport heeft in meer dan 20 jaar ervaring een breed netwerk opgebouwd, waardoor snel schakelen en flexibiliteit mogelijk wordt.
  3. Ongeacht waar uw spoed transport naartoe moet, dankzij onze partners bieden we snel en efficiënt spoedtransport door heel Europa.
  4. Voor de spoed koeriersdiensten beschikt WT Transport over snelle auto´s van een kleiner formaat, voorzien van een laadklep.

Spoed transport vaste klanten WT Transport

WT Transport B.V. heeft een breed scala aan vaste klanten opgebouwd dat gebruik maakt van hun spoed transportdiensten en spoed koeriersdiensten. Onder de klanten bevinden zich bijvoorbeeld Diderich Houtimport B.V., Pallet- en Timmerfabriek E. ten Hove B.V., Flevo Chemie Nederland B.V. en Palletcentrum Eerbeek B.V.

Onze klanten vertellen ons elke weer zeer tevreden te zijn. Palletcentrum Eerbeek geeft aan dat er in 23 jaar nog nooit een vracht is blijven staan. Edger Vermeiren, van C.M. Muller B.V., spreekt zich lovend uit over de betrouwbaarheid, de professionaliteit en de vaardigheid om zich aan te passen aan de veranderende behoeftes van de markt van WT Transport B.V. U leest meer ervaringen van onze klanten op onze website.

Vrachtwagens WT transport Harderwijk
Volume transportbedrijf uit Harderwijk
Specialist in volume transport door Europa

Tarieven spoedtransport WT Transport

De tarieven die worden gehanteerd zijn altijd maatwerk, omdat ze pas op het moment zelf kunnen worden vastgesteld. De prijs hangt immers af van een heel aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan het gewicht en de omvang van u zending, maar ook aan de bestemming en de mate van spoed. Wilt u weten hoeveel het u kost om via WT Transport B.V. uw lading met spoed te verzenden? Stuurt u dan een mail naar info@wttransport.nl o.v.v. spoed of belt u naar 0341433065. Op werkdagen ontvangt u dan binnen een uur het tarief.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer