Ga naar inhoud
WT Transport

Groupage zendingen door heel Europa

Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Samenvoegen van kleinere ladingen tot één grote lading

Door kleinere zendingen te combineren met grote zendingen, maken we het voor onze klanten eenvoudiger om kosten-efficiënt hun goederen te laten vervoeren. Door samen te werken met een aantal betrouwbare partners hebben we eigenlijk heel Europa ingedekt voor wat betreft onze dienst Groupage.

Groupage is een term die wordt gebruikt in de logistiek om te verwijzen naar het samenvoegen van kleinere ladingen tot één grote lading. Dit wordt gedaan om te profiteren van kostenbesparingen bij het vervoer, omdat het goedkoper is om één grote lading te vervoeren dan om meerdere kleine ladingen afzonderlijk te vervoeren.

Volume transportbedrijf uit Harderwijk

Voordelen groupage transport

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van groupage. 

  • Lagere transportkosten. Het goedkoper is om één grote lading te vervoeren dan om meerdere kleine ladingen afzonderlijk te vervoeren. 
  • Efficiëntere logistieke planning. Er kan één vrachtwagen worden ingezet om alle ladingen te vervoeren. Dit kan leiden tot minder CO2-uitstoot en minder verkeersdrukte op de weg.
  • Vermindering van het aantal afzonderlijke vervoersbewegingen. Er kan één vervoersbeweging worden gebruikt om alle ladingen te vervoeren. Dit kan leiden tot een efficiëntere logistieke planning.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van op- en overslag voor uw bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan via het contactformulier op onze website of door te bellen naar: 0341 433065.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer