Ga naar inhoud
WT Transport

Transportbedrijf in Harderwijk

WT Transport Harderwijk

Transportbedrijf WT Transport B.V. verzorgt transport in zowel Nederland als heel Europa, met zowel eigen materiaal als via samenwerking met betrouwbare, internationale partners. Er hebben zelfs verzendingen naar de VS en Turkije plaatsgevonden. Dankzij deze samenwerking is er geen regio binnen Europa waar wij niet snel en voordelig kunnen leveren of ophalen.

  1. Betrouwbaar en ervaren
  2. Track & trace systeem
  3. Snelle levering
  4. Spoedtransport
  5. Scherpe prijzen

WT Transport B.V. heeft de drang om continue te verbeteren en staat bekend om de flexibele en professionele instelling. Bij alles wat er wordt ondernomen en besloten, staat de klant centraal: geen vracht blijft er staan en afspraken worden altijd nagekomen. Dit resulteert in een groep trouwe klanten die al bijna 25 jaar met WT Transport B.V. samenwerken.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op!

Werkwijze WT Transport Harderwijk

De werkwijze van WT Transport B.V. heeft als uitgangspunt het ontzorgen van de klanten. U kunt zowel de afhandeling als de handling en de levering van al uw zendingen aan ons transportbedrijf in Harderwijk overlaten. Meteen na binnenkomst van uw melding, wordt deze ingedeeld en de zending zo snel mogelijk afgehaald en naar de loods in Harderwijk gebracht.

De termijn van aflevering is afhankelijk van de bestemming, maar kan vaak al de volgende dag zijn. WT Transport Harderwijk beschikt zowel over trekkers en trailers in mega-uitvoering voor volume - transport als over snellere, kleine auto´s met laadkleppen, voor de koeriersdiensten en groupage. Zo kunnen er hogeren ladingen kunnen worden vervoerd, maar is ook het vervoeren en lossen van kleinere zendingen geen enkel probleem.

Vrachtwagens WT transport Harderwijk
Groupage zendingen van WT transport
Volledige ontzegging in transport door heel Europa

Voordelen van ons transportbedrijf in Harderwijk

De voordelen van WT Transport B.V. kunnen worden samengevat in de volgende punten:

  1. Met al bijna 25 jaar ervaring is uw lading bij ons altijd in goede handen.
  2. Wilt u altijd op de hoogte zijn van de locatie van uw zending? Dat kan door middel van het track & trace systeem, waardoor u zelf de lading kunt monitoren.
  3. Dankzij jarenlange ervaring en een breed netwerk van partners verspreid over Europa, kan een snelle levering door ons transportbedrijf in Harderwijk gegarandeerd worden.
  4. Spoedtransport via koeriersdiensten in heel Europa is op elk moment in te schakelen bij Transportbedrijf Harderwijk.
  5. WT Transport B.V. hanteert zeer scherpe tarieven.

Werkgebied Transportbedrijf Harderwijk WT Transport

Transportbedrijf WT Transport is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Van oorsprong gericht op volume - transport, gaandeweg is het dienstaanbod uitgebreid. Inmiddels omvat het dienstenaanbod ook koeriersdienstengroupage en op-overslag. Er wordt in zowel Nederland als Europa gewerkt. Zelfs in de VS en Turkije zijn wij geweest.

Heeft u vragen over onze diensten of onze tarieven? WT Transport B.V. staat u graag te woord. U kunt contact opnemen via het contactformulier op onze website. Binnen twee werkdagen ontvangt u een antwoord. Betreft het een spoedtransport? Neem dan telefonisch of via ons e-mailadres contact op, onder vermelding van ´spoed´. Binnen een uur ontvangt u van ons een reactie met een tarief voor uw spoeddienst.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer