Ga naar inhoud
WT Transport

Transport Oost-Europa

Solide transport Oost-Europa

Wilt u uw zending transporteren binnen Oost-Europa? WT Transport biedt u de juiste service en verzendt uw transport van A naar B. Wij kunnen zowel kleinere zendingen, die niet alle ruimte in transportmiddelen opvullen, als grote zendingen binnen Oost-Europa vervoeren. Op deze manier kan het vervoer efficiënt worden geregeld en bespaart u als klant bovendien op de kosten.

WT Transport B.V. is de afgelopen jaren flink gegroeid en we beschikken naast eigen materiaal ook over een netwerk dat breed genoeg is om heel Oost-Europa te dekken.

  1. Ervaring en vertrouwen
  2. Snel en veelzijdig
  3. Track & trace
  4. Voordelig

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op!

Voordelen transport Oost-Europa door WT Transport

Dit zijn de voordelen van transport binnen Oost-Europa met WT Transport B.V:

  1. Als u kiest voor WT Transport B.V. is uw transport binnen Oost-Europa gegarandeerd in goede handen. WT Transport B.V. heeft ondertussen al bijna 25 jaar ervaring.
  2. Dankzij het grote aantal partners in Oost-Europa is het mogelijk om ook binnen Oost-Europa op alle mogelijke bestemmingen voor een snelle levering te zorgen.
  3. U kunt uw zending op elk moment monitoren, zodat u op de hoogte blijft van waar de verzending is.
  4. De tarieven van WT Transport B.V voor transport in Oost-Europa zijn zeer voordelig.
  5. WT Transport B.V biedt 24/7 spoed koeriersdiensten aan. Binnen een uur nadat u contact opneemt, ontvangt u het tarief.
Groupage zendingen van WT transport
Kantoor WT transport in Harderwijk
Volume transportbedrijf uit Harderwijk

Groupage transport binnen Oost-Europa met WT Transport B.V

WT Transport B.V. ontzorgt u door het hele proces rondom transport Oost-Europa van u over te nemen. Er wordt gezorgd voor het afhalen, de handling en een zo spoedig mogelijke aflevering. Naast de grote trekkers en trailers voor volume - transport, heeft WT Transport B.V. ook kleinere wagens voorzien van een laadklep, die het lossen vergemakkelijken. Door te kiezen voor groupage Oost-Europa, wordt het proces efficiënter en bespaart u op de kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft groupage transport binnen Oost-Europa, schroomt u dan niet om contact op te nemen.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loods in Harderwijk biedt 400m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer