Ga naar inhoud
WT Transport

Stukgoed transport

Stukgoed transport door WT Transport

Zoekt u vervoer voor kleine hoeveelheden, pallets, losse producten, voor producten met afwijkende afmetingen of hoogwaardige producten? Dan kunt u terecht bij WT Transport B.V., een flexibele en klantgerichte partner voor al uw stukgoed transport. Na meer dan 20 jaar ervaring als transportbedrijf, beschikt WT Transport B.V. niet alleen over veel eigen materiaal om het stukgoed transport te verzorgen, maar ook over een breed netwerk aan betrouwbare partners, waarmee al jaren wordt samengewerkt. Dankzij deze vruchtbare samenwerking kan stukgoed vervoer binnen heel Europa worden verzorgd en zijn er zelfs al zendingen naar de Verenigde Staten en Turkije gegaan.

  1. Een betrouwbare partner
  2. Altijd weten waar uw zending is
  3. Snel schakelen binnen Europa
  4. Spoedtransport mogelijk

Oplossingen voor stukgoed vervoer door WT Transport

WT Transport B.V. ontzorgt u volledig bij elk type stuktransport. Zowel de afhaling als de handling en de aflevering worden zo spoedig mogelijk verzorgd. Ondanks onze specialisatie in volumetransport is ook het stukgoed vervoer en met laadklep lossen van bijvoorbeeld één of twee pallets geen enkel probleem. Op het moment dat een opdracht binnenkomt, wordt deze meteen ingedeeld om, afhankelijk van het tijdstip, nog dezelfde dag of de volgende dag te worden opgehaald en naar de loods in Harderwijk te worden gebracht. Vanuit de loods start het transport in onze eigen route-auto´s. Bij dichtbijgelegen bestemmingen, wordt de lading de volgende dag of na enkele dagen afgeleverd.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op!

Voordelen stukgoed vervoer door WT Transport

Dit zijn de voordelen van uw stukgoed transport laten verzorgen door WT Transport B.V. op een rijtje:

  1. Na bijna 25 jaar ervaring in de sector zijn onze groep vaste klanten bewijs van onze betrouwbaarheid en klantgerichte werkhouding.
  2. Via het track & trace systeem kunnen al onze zendingen gemonitord worden. U weet altijd waar uw lading zich op dat moment bevindt.
  3. WT Transport B.V heeft een groot bestand aan betrouwbare partners in heel Europa opgebouwd, waardoor een snelle levering gegarandeerd kan worden.  
  4. Dankzij de koeriersdiensten die wij in Europa tot onze beschikking hebben, is spoedtransport altijd een optie.
  5. Diensten worden tegen voordelige prijzen aangeboden.
  6. Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, worden gecombineerd met andere zendingen door middel van groupage.
Vrachtwagens WT transport Harderwijk
Groupage zendingen van WT transport
Houttransport door WT transport Harderwijk

Kosten stukgoed transport WT Transport

WT Transport B.V. hanteert zeer scherpe tarieven. Kiest u voor stukgoed transport met een groter aantal stukken, dan worden de prijzen voor het vervoer voordeliger. Onze tarieven zijn scherp, en hoe groter het aantal pallets hoe voordeliger het wordt. Prijzen hangen af van een aantal factoren, zoals de bestemming, het gewicht en de grootte van het product. Mocht u de intentie hebben om vaker te boeken, dan kunnen er staffels worden afgegeven. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd geworden naar onze diensten? De medewerkers van WT Transport B.V. staan u graag te woord. Op de website kunt u het contactformulier invullen, en binnen twee werkdagen ontvangt u een antwoord. Ook kunt u telefonisch contact opnemen op 0341433065 of een e-mail sturen naar info@wttransport.nl.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer