Ga naar inhoud
WT Transport

Pallet transport

Pallet transport door WT Transport

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw palletdistributie? Dan bent u bij WT Transport B.V aan het juiste adres. WT Transport B.V. verzorgt naast pallet transport in België en Nederland ook pallet transport door heel Europa. Dit wordt voornamelijk gedaan met eigen materiaal, maar in enkele gevallen ook met betrouwbare partners met wie er al jaren een goedlopend samenwerkingsverband bestaat. Dankzij deze samenwerking, heeft er ook pallet transport buiten Europa, naar landen zoals de VS en Turkije plaatsgevonden.

  1. Betrouwbaar
  2. 24/7 Monitoring
  3. Snelle levering
  4. Spoedtransport
  5. Hogere ladingen

Organisatie palletdistributie WT Transport

Door onze jarenlange ervaring in pallet transport hebben wij een zeer efficiënte manier van werken ontwikkeld, waarbij er nooit een vracht blijft staan en beloftes altijd worden nagekomen. Op het moment dat een opdracht binnenkomt, wordt deze dan ook direct ingedeeld. Ophalen gebeurt, afhankelijk van de locatie en het tijdstip dat de melding binnenkomt, diezelfde of de volgende dag. De pallets worden naar de loods in Harderwijk gebracht. Vanuit de loods vindt het pallet vervoer plaats in onze route-auto´s. Het moment van aflevering is afhankelijk van de bestemming, voor pallet transport Nederland of pallet transport België, kan dit al de volgende dag zijn.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op!

Voordelen pallet transport door WT Transport

Er zijn veel voordelen verbonden aan pallet transport door WT Transport B.V., bijvoorbeeld:

  1. Met al bijna 25 jaar ervaring en een groot bestand aan trouwe klanten, is uw verzending altijd in goede handen.
  2. De zending kan worden gemonitord door middel van een track & trace systeem. Zo kunt u op elk moment achterhalen waar uw zending zich bevindt.
  3. Dankzij jarenlange ervaring in de branche beschikt WT Transport B.V. over een grote groep partners door heel Europa die een snelle levering garanderen.
  4. Indien nodig is spoedtransport beschikbaar, dankzij koeriersdiensten in heel Europa die snel schakelen mogelijk maken.
  5. WT Transport B.V. heeft trekkers en trailers in mega-uitvoering. Zo kunnen er tevens hogere ladingen worden vervoerd.
Vrachtwagens WT transport Harderwijk
Groupage zendingen van WT transport
Volume transportbedrijf uit Harderwijk

Pallet vervoer kosten WT Transport

Gestart met het vervoer van pallets in Ermelo en daarna voortgezet vanuit onze huidige locatie in Harderwijk, is WT Transport B.V. al meer dan twintig jaar specialist in pallet vervoer en volume - transport. WT Transport B.V. is flexibel en staat garant voor voordelige transportkosten bij pallet vervoer. De tarieven die worden gehanteerd zijn dan ook scherp. De uiteindelijke prijs zal afhangen van grootte de pallets en het gewicht van de zending. Hoe groter de zending, des te voordeliger het voor u wordt. Besluit u vaker te boeken, dan kunnen er staffels afgegeven worden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en prijzen? Vult u dan het online contactformulier, dan antwoorden wij u binnen twee werkdagen. U kunt ons ook telefonisch of via email bereiken.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer