Ga naar inhoud
WT Transport

Groupage transport Malta

Groupage transport Malta

Met groupagevervoer kunnen kleinere zendingen, die niet alle ruimte in transportmiddelen opvullen, gecombineerd worden met andere zendingen. Op deze manier kan het vervoer efficiënt worden geregeld en bespaart u als klant bovendien op de kosten. WT Transport B.V. is de afgelopen jaren flink gegroeid in groupage, en we beschikken naast eigen materiaal ook over een netwerk dat breed genoeg is om heel Europa te dekken, dus ook Malta.

  1. Ervaring en vertrouwen
  2. Snel en veelzijdig
  3. Track & trace
  4. Voordelig

Heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact op!

Voordelen groupage transport Malta door WT Transport

Dit zijn de voordelen van groupage transport naar Malta met WT Transport B.V:

  1. Als u kiest voor WT Transport B.V. is uw groupage transport naar Malta gegarandeerd in goede handen. WT Transport B.V heeft ondertussen al bijna 25 jaar ervaring.
  2. Dankzij het grote aantal partners in Europa is het mogelijk om ook in Malta op alle mogelijke bestemmingen voor een snelle levering te zorgen.
  3. U kunt uw groupage zending op elk moment monitoren, zodat u op de hoogte blijft van waar de verzending is.
  4. De tarieven van WT Transport B.V voor groupage transport in Malta zijn zeer voordelig.
  5. WT Transport B.V biedt 24/7 spoed koeriersdiensten aan. Binnen een uur nadat u contact opneemt, ontvangt u het tarief.
Groupage zendingen van WT transport
Kantoor WT transport in Harderwijk
Volume transportbedrijf uit Harderwijk

Groupagevervoer Malta met WT Transport B.V

WT Transport B.V. ontzorgt u door het hele proces rondom groupage van u over te nemen. Er wordt gezorgd voor het afhalen, de handling en een zo spoedig mogelijke aflevering. Naast de grote trekkers en trailers voor volume - transport, heeft WT Transport B.V. ook kleinere wagens voorzien van een laadklep, die het lossen vergemakkelijken. Door te kiezen voor groupage, wordt het proces efficiënter en bespaart u op de kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft groupage transport naar Malta, schroomt u dan niet om contact op te nemen.

Diensten die wij aanbieden

Gespotte WT transport vrachtwagen door Altwin
Volume-transport

Onze specialiteit is volume-transport. Door onze roots in de palletindustrie zijn wij begonnen met volume-vrachten.

Lees meer
Groupage zendingen van WT transport
Groupage transport

Kleinere zendingen die geen hele auto in beslag nemen, halen we overal in Europa op, en combineren we met andere zendingen.

Lees meer
Specialist in volume transport door Europa
Koeriersdiensten

Heeft u een levering die met spoed verzonden moet worden? Geen probleem! Wij kunnen altijd en overal in Europa snel schakelen.

Lees meer
Op- en overslag in de loods van WT transport
Op-Overslag

Onze loodsen in Harderwijk bieden meer dan 2500m2 opslagruimte binnen. Ook hebben we mogelijkheden voor opslag buiten op het terrein.

Lees meer